Etapa I: De Cap de Creus a Port de la Selva

Abans d’acabar l’any 2010 ens disposem a travessar els Pirineus de punta a punta seguint el GR-11. No ens proposem aconseguir cap récord, només gaudir de la bellesa del camí i de la bona companyia.

Iniciem l’aventura en Joan, en Ferran i jo mateix, en Ramon. Tots tres amb arrels a Can Nyeua, una casa de Sant Feliu de Pallerols. Ara ja teniu la clau d’aquest ‘error’  al títol del bloc.

10:00. Cap de Creus. Amb el fred de l’hivern ens fem la primera foto pel record. Ens situem estratègicament davant del far per tal que quedi constància del moment. Tot seguit, enfilem la carretera com si volguessim tornar a Cadaqués.

10:35. Club Mediterranée. Una imatge pel record. Del que havia estat un club de vacances exclusiu ara només en queda l’entrada. Pel que dèien els cartells d’obres, d’aquest troç del parc natural, en podrem gaudir tots en poc temps.

11:40. El GR-11 no voreja el mar sino que talla cap de creus per l’interior. El paisatge és bastant monòton en aquesta època de l’any. Cal dir que no hagués imagitat que trobaria zones humides. No per titat coets, però comparat amb el paisatge que veus a l’estiu, es fa estrany trobar molsa i petits rierols. A més, de tant en tant hi ha detalls curiosos, típics de ‘tocats per la tramuntana’.

12:55. Sant Baldiri de Tavellera. Decepció profunda. No per l’ermita sino per no haver passat per la Cala Tavellera a on voliem dinar mirant el mar. El recorregut del GR-11 el varen variar fa un cert temps i no ho sabiem. La decepció no ens treu la gana que guardàvem i dinem.

14:20. Ja tornem a veure el mar. La baixada a Port de la Selva la fem per una pista en molt bones condicions. La pluja sembla que al final no ens atraparà, encara que no ens podem entretenir.

 14:55.  Port de la Selva. Arribada a destí. Recollim una mica d’aigua que la portarem sempre a sobre fins a l’altra punta dels Pirineus.

Temps Etapa I:
Cap de creus: 10:00
Club Mediterranée: 10:35
Sant Baldiri: 12:55
Port de la Selva: 14:55
Total etapa: 4:55
Total acumulat: 4:55

Advertisements
This entry was posted in Etapes and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s