Garrotxa

Hostal de la Muga – 722m. Darrera casa de la Garrotxa. Les pistes del Sud i del Nord dels Pirineus no estan connectades pel que es fa difícil el seu accés. Actualment és una casa en runes, però havia estat un hostal molt ben animat pels nord-catalans donats els baixos preus que hi havia en aquesta part dels Pirineus.

Beget – 530m. Bonic poble del Ripollès, tot i estar dins de la zona de l’Alta Garrotxa, famós per guardar la talla romànica coneguda com la majestat de Beget guardada a l’església de Sant Cristòfol.

Monars – 950m. Entitat que pertany al municipi de Montagut i Oix. Des de la pista de la Figuera, pas obligat per arribar a la bassa de Monars, lloc de sortida per a moltes sortides cap al Comanegre.

Pic de les Bruixes – 1.390m. Pic o Puig situat a l’extrem Sud-Est del Comanegre. Meravellosa silueta i molt bona vista de tota l’Alta Garrotxa.

Comanegra – 1.557m. Cim més alt de la Garrotxa situada als límits d’aqueta comarca i del vallespir.

Coll de Malrem – 1.134m. Des del Comanegra cap a Montfalgars es baixa de forma pronunciada fins aquest coll. El recorregut final s’inicia amb una forta pujada.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s